•  
  • Mjölksyran Hem
  • Använd mjölksyra för att få nyttigare grönsaker
  • Äppelsyra
  • Köp Mjölksyra
  • Privacy
  • Sitemap
  • Sukralos
  • Natriumkarbonat!
  • Jättegod Hallonsoda

Använd tablettslagning för att få rätt fuktighetsgrad på tabletterna

Det finns en hel del att tänka på då man ska genomföra tablettslagning och tillverka tabletter för hälsokost- eller medicinindustrin. Om tabletterna blir för fuktiga är det svårt att pressa dem.

Tabletterna är väldigt känsliga för yttre påverkar därför måste du tänka på det i tablettpressningSfasen. TablettslagningEN måste ha rätt kvalitet.

mikrokristalinsk

När det handlar om fukt så är det förstås så att man måste se på det hölje som tabletten kan omges med. Det kan till exempel vara dragering som döljer vedervärdig smak. Du måste dessutom paketera dem rätt så att de skyddas mot yttre faktorer.

För att få tabletter att klibba används oftast ämnen som mikrokristallinisk cellulosa. Dosering upp till 20% men det finns ingen övre gräns, man testar sig fram.

magnesiumstearat 0,5-1 % ger en bra skyddande yta på tabletterna. Både klibbmedel och släppmedel finns på allt-fraktfritt.se

Så går tablettslagning till

Du kan säkra tabletterna på flera olika sätt. Med olika steg så kan man se till att tabletterna inte förstörs av vanlig hantering. För den som vill grotta ned sig finns information att få. Då vet man vilka material som ger bäst resultat för tablettpressning.

Innehållet styr hållbarheten

Tabletternas innehåll styr också dess hållbarhet. Du ska använda ingredienser som tränger ute fukt. Då kan man sälja dem längre.

Ett hölje är också bra för att påverka hållbarheten. dragerad
Tänk på hur du ser på produkter som manglats. Om den har krossats blir den svår att äta.

Det är mycket att tänka på vid tablettslagning. Det är viktigt att ingredienserna inte interfererar med varandra. Tabletten ska fortsatt vara effektiv och säker att använda.

Vatten i tabletter som ska användas som medicin

Vatten kan förkomma. Det finns fria och mobila former av vatten som reagerar med andra material på olika sätt. Allt vatten reagerar inte.

Vi kan ta majsstärkelse som ett exempel. Majsstärkelse innehåller ofta över 10 % fukt. Trots det reagerar dicalcium phosfat och mikrokristallinsk cellulosa mer.

Du måste utforma tabletten rätt

Höljet fungerar som en barriär. Höljet ser till att fukten inte försvinner. Om tabletten torkar blir den verkningslös.

När man pysslar med tablettpressning måste blandningen vara enkel. Du får prova dig fram helt enkelt. Vissa pulverblandningar kan behöva tillsatser andra inte.


  • tablettpressning
  • tablettslagning

Share This Post

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Pinterest

Related Posts

Menu

  • Är det möjligt att smaksätta cocktails och mocktails med hjälp av Fruktutbrott?
  • Finns det något i valet med vuxen smak som påminner om Blodapelsin?
  • Varför erbjuder Svenska Kosttillskott inte kolloidalt silver av högsta kvalitet?
  • Bekanta Dig med Den Pigga Smaken av Aromhusets Sockerfria Grapefrukt Nektar: En Hälsosam och Flexibel Läsk för Alla Omständigheter
  • C-vitamin köpa: Din Guide till C-vitamin inköp
  • Hälsofördelar och råd för bruk av askorbinsyra
  • Att använda Sukralos i marmelad – en introduktion
  • Upplever ni att Aromhuset Zero Stilldrinkkoncentrat Päron smakmässigt är jämförbart med färska päron?
  • Vilka sorters ingredienser har Aromhusets Fruktexplosion och hur upplever man smaken?
  • Köp citronsyra: användningsområden och fördelar
  • Bulk askorbinsyra: All data du behöver för storskaliga köp
  • Sötningsmedel diabetes: Sockerfria alternativ med neutral smak
  • Glycerin köpa: Så här hittar du glycerin av bästa kvalitet online
  • Vad menas med stilla-dryck-koncentrat?
  • Är smaken på Aromhusets Blodapelsin bordsdryck kraftig?
  • Hur kommer det sig att Svenskt Kosttillskott saknar lyxversioner av kolloidalt silver?
  • Köpa glycerol: Så här gör du det bästa valet smidigt
  • Låt det smaksatta bordsvattnet ersätta läsken och uppnå viktminskning!
  • Är Aromhusets koncentrat för stilldrink med Grapefrukt & Passionsfrukt sockerfritt?
  • Sveriges näringsliv tar ett steg framåt i livsmedelssäkerhet genom att sätta fast pris på HACCP-certifiering
  • Använd mjölksyra för att få nyttigare grönsaker till middagen
  • Privacy
  • Sitemap
  • Spännande vintillverkning med äppelsyra för malolaktisk jäsning
  • Använd mjölksyra för att få nyttigare grönsaker till middagen
  • Privacy
  • Sitemap
  • Spännande vintillverkning med äppelsyra för malolaktisk jäsning

Powered by xn--mjlksyran-17a.se